Jeg har lest denne boken mange ganger , og man blir ikke lei. Den er både morsom og litt skummel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Den er grusom og fantastisk på samme tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er skummel og fantastisk bra! Eg gler meg til den dagen eg skal lese den for elevane mine. Introen er jo genial! Men trur kanskje den blir litt for hard kost for mine andreklassingar, men kanskje i tredje klasse ein gang? Boka skal definitivt lesast for eigne barn og når dei berre blir store nok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mammen min er lærer og leste den høyt i klassen sin. I boka står det at læreren din kansje er heks. Så noen gikk opp dro henne i håret :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, det var akkurat den linja eg tenkte på og :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg og jenta mi leser denne sammen, og jeg hadde glemt hvor skummel den faktisk var. Husker jeg så filmen da jeg var barn, den var skummel den! Og det er jammen boka og! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Temmelig skummel synes jeg, da :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja , den er skummel, noen ganger får jeg ikke sove ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ansiktet til sjefsheksa etter at hun tar av seg maska har jeg aldri glemt. Takk til Quentin Blake for de fantastiske tegningene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Wenche VargasAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson