God gammel klassiker som har blitt kårets til verdens beste krim. Tror neppe den hadde blitt det idag, men artig å lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Helt klart klassiker. Hvem har vel ikke lest eller sett noe om Sherlock Holmes. Men uansett så leste jeg desverre ikke ferdig denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den på lydbok for en stund siden, en dramatisert versjon fra Radioteateret. Men jeg blir nok nødt til å kjøpe boka senere også for å få lest den, det er nok en del som er utelatt i dramatiseringen, selv om hovedtrekkene er der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg kjente boka ut og inn før eg tok lydboka som dessert i 2007 (men vil nok nyte rettane fleire gonger i åra som kjem). Radioteaterversjonen skal NRK ha all ære av, særleg Tor Stokke i rolla som Watson. Verdas beste kriminal - kanskje reiser eg tilbake til Dartmoor ein gong for å oppleve stemninga på ny ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke hørt den på lydbok, men kan fortelle deg at boka er bare på 190 sider, så det er ikke sikkert de har utelatt noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah, da trenger det ikke å være så mye bortkutting nei. Det blir spennende å se når jeg får tak i den. Uansett blir det jo en helt annen opplevelse å lese selv, enn å høre boka dramatisert. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynte på den i går natt da jeg ikke fikk sove, og fortsatte lesingen på bussen på vei til universitetet i dag. Jeg fikk ikke med meg at bussen var framme engang og at det var på tide å gå av, jeg befant meg nemlig i tåkehavet midt ute på den nattestille, ødslige heia, sammen med våre to helter, rett før det store klimakset. Hva bussjårførens stemme gjorde i Dartmoor var altså ikke så godt å si...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjenner til det problemet å lese på bussen og forsvinne i bokens verden. På vei til dit jeg skal går det bra for der skal jeg av på siste stoppested likevel, men verre hjemover, for da risikerer jeg å bli med helt til Orkanger:)Da må jeg passe på å hoppe av der jeg skal, men av og til er det litt vanskelig når man er trollbundet av en bok:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R