Utrulig bra ide for en roman. Små noveller knyttet til miljøet i Odda. Anbefaler lydboken som fremhever karakterene på en mesterlig måte.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ser jeg har lydboken liggende...ikke fått lyttet den enda. Virker som samme ideen er brukt fra Rom ved havet, rom i byen - den har jeg lyttet, interessant. Flytande bjørn synes jeg også var god, og for ikke å snakke om Saganatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Da har jeg mye bra å se fram til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bra kolleketivroman. Grytten skriver bra:-) Analyserte boka da jeg gikk på lærerskolen. La du merke til at at første og siste novelle i boka foregår i samme leilighet? Så Bikubesong på det Norske Teateret for noen år siden. Fantastisk forestilling. Hurrrrrrra for Frode Grytten:--))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka er helt suverèn! Og om dere ikke vet det så arrangeres Litteratursymposiet i oktober for 10-ende gang hvor Bikubegang med Grytten er fast post på programmet. Der tar Grytten for seg alle stedene i Odda hvor handlingen er lagt, Murboligen selvsagt inkludert. Velkommen skal dere være!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til ALLE dere som ikke fikk sett teateroppsetningen "Bikubesong" på Det Norske Teateret da den gikk. I år settes den opp igjen på nytt med Riksteateret. Anbefales, så følg med når Riksteateret er i nærheten av deg. http://www.riksteatret.no/db/production.shtml?mac=production&det=1&id=5514835

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...og ikke å forglemme Grytten sin Bikubegong under Litteratursymposiet i oktober her i Odda. Supersuksess hvert år. Velkommen hit, May!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, Takk for det! Det skal jeg virkelig vurdere :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg la ikke merke til at første og siste novelle forgår i samme leilighet. Stilig. Frode rules :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila