Jeg hadde aldri lest noe av denne forfatteren tidligere, og var en smule skeptisk, tross gode kritikker. Og hvilken vakker, vakker bok! Det er ikke ofte jeg triller terning og lander på 6, men denne gangen gjør jeg det. Det er heller ikke ofte jeg er rørt og feller tårer på slutten av ei bok, men det gjorde jeg også. Nydelig språk, god fortellerstemme og nerve. En av mine absolutte favoritter. Har du ikke lest boka, - gjør det! Selv skal jeg finne flere bøker av samme forfatter.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, alle hennes bøker er vakre. Utrolig innlevelse i barnesinn. Anbefales på det sterkeste. Bør leses med ro og ettertanke.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne står på lista mi, og nå gleder jeg meg enda mer til å begynne på den! Har lest det meste av Skjelbred, og vil varmt anbefale deg "Gulldronning, perledronning" som var mitt første møte med forfatteren.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Enig med Lisbeth. "Gulldronning, perledronning" var en veldig god bok. Jeg har også lest "Andrea D" og en til - "Mors bok"?? - de likte jeg ikke så godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips, Lisbeth, - da legges "Gulldronning, perledronning" på leselista mi :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva