Herlig bok! Den appelerte egentlig ikke til meg i utgangspunktet, men jeg er glad for at jeg leste den for det resulterte i en forelskelse! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kjøpte den engelske utgaven tidlig på grunn av det musikalske tilsnittet, da jeg har en svakhet for den amerikanske punk/hardcore-scenen. Boka ga meg fint lite på det området, men overrasket meg positivt på andre områder og var alt-i-alt en god opplevelse. Skulle uansett ønske at den norske oversettelsen hadde fått en annen tittel - noe som sikkert ville gitt flere lesere. I likhet med Chad Harbachs nye amerikanske bestselger har den en tittel og overfladisk tematikk som lett kan skremme bort potensielle lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bra å høyre, for denne står på leselista mi i sommar. Gler meg til å ta fatt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81BenedikteEllen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica Carlsen