Herlig bok! Den appelerte egentlig ikke til meg i utgangspunktet, men jeg er glad for at jeg leste den for det resulterte i en forelskelse! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kjøpte den engelske utgaven tidlig på grunn av det musikalske tilsnittet, da jeg har en svakhet for den amerikanske punk/hardcore-scenen. Boka ga meg fint lite på det området, men overrasket meg positivt på andre områder og var alt-i-alt en god opplevelse. Skulle uansett ønske at den norske oversettelsen hadde fått en annen tittel - noe som sikkert ville gitt flere lesere. I likhet med Chad Harbachs nye amerikanske bestselger har den en tittel og overfladisk tematikk som lett kan skremme bort potensielle lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bra å høyre, for denne står på leselista mi i sommar. Gler meg til å ta fatt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Caroline H HeitmannMariarCarine OlsrødHelge-Mikal HartvedtRandi Annie FramnesBenedikteBabynemiKay NilsenHarald KHildaLibraritas vTore OlsenReadninggirl20LeseaasetuhamreellinoronilleEivind  VaksvikTanteMamieEster SBerit RJane Foss HaugenHeidiAlice NordliFrisk NordvestBjørn SturødTorill Elisabeth RevheimmoiraLene AndresenBrit HonningsvågAliceInsaneMarit HåverstadLailaCecilieKaren RamsvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenIngunn SBjørg L.Martinen