For en fantastisk (koke)bok! Jeg ble så glad ettersom jeg kjente meg veldig igjen i tankene hennes om mat, og i det at mat generelt er en STOR del av livet, og at lakto-ovo-pesketerianisme er så fint og flott. Så mange enkle og digge oppskrifter. Har prøvd aubergine parmagiana, som ble himmelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadKristina Jernstrøm LyseboKnutMReidun SvensliKirsten LundStig TLea HiorthBjørg L.G LLene AndresenAmanda AsiljehusmorTralteMarteTherese HolmFlettietteElin Katrine NilssenElisabeth SveeIngebjørgMarit FagernesJarmo LarsenSaraDolly DuckDagfinn JakobsenOda Marie HCarine OlsrødIreneleserVidar RingstrømHilde H HelsethLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelHilde VrangsagenIngvild SHarald KMartin ABKaretePirelliRandiEster SMaiken