Landsbykrim fra den canadiske landsbygda. Her er mange fine, rare og spennende personer som jeg godt kan tenke meg å lese mere om. OBS - boka er veldig mye bedre enn omslaget, det er altfor mørkt og ekkelt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det virker som om forfatteren har dyp beundring for "Mord og mysterier" og denne boken virker som en dårlig kopi av tv-serien. Personkarakteristikkene var dårlige og lite troverdig fremstilt med tonnevis av klisèer. Språket var dårlig. Grunnen til at jeg ikke gir boka en toer er at stemningen ikke er så verst, men den blir stadig brutt, så jeg burde kanskje gitt 2 likevel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat påbegynt denne boken og den ser lovende ut så langt ;=)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaGladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholt