god krim. Lindell kan kunsten !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Spennende, ja. Og grei balanse mellom etterforskernes privatliv og selve saken. Men jeg tror ikke Unni Lindell vet hva en planteskole er ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

overså helt denne tråden, beklager. Tror kanskje du har rett angående planteskole ja:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt ening, bra bok, men ikke hennes beste....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med Pål Gerhard Olsen i Aftenposten i dag, 5.6.12. Prøvde å finne anmeldelsen på nett og legge ut lenke, men lyktes ikke. Men hva forventer vi av krim nå som det skrives så mye? Jeg ønsker meg i hvert fall troverdighet, både når det gjelder plottet og hovedperson. Ønsker meg også mindre ang. etterforskernes private liv. Det må da finnes en politimann som ikke har et problem med alkohol, ekskona, barna osv?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan jo prøve å lese ei av bøkene av Donna Leon. Ho skriv om Commissario Brunetti. Han bur i Venezia, er lykkeleg gift og har to barn som ser ut til å klare seg bra.. Det står jo naturlegvis ein del om forholdet hans til familien i bøkene, men sidan familielivet hans stort sett er ganske harmonisk blir det litt annleis enn å lese om den klassiske alkoholiserte og fråskilde etterforskaren. Ellers tek bøkene gjerne opp samfunnsproblemer i Italia som menneskehandel, korrupsjon, mafia, maktmisbruk osv. Absolutt lesverdig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset, men av en eller annen grunn leser jeg sjelden litteratur fra spansk/italiensktalende land, vet ikke hvorfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tja, si det, kanskje forfatter vil gi politi/etterforsker ett "normalt" liv ? alle har vi våre små og store problemer, så kanskje vi blir kjent med personene på en annen måte når vi får ta del i privaten? forventning ja, hm, forventer ikke troverdiget (egentlig), for det skrives jo myyyyyye krim,så da må man smøre tykt på. anyway. liker måten Lindell bygger opp mistenksomheten til mange personer før det klapper sammen. når jeg leser krim, liker jeg personlig at jeg tas med på ett "lite eventyr", helt utenom virkeligheten :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

kan ha lest for mye krim, men ønsker meg snart bare politiarbeid, ikke privatliv eller andre problemer. Jonfinn Valmann i bøkene til Faldbakken er en type jeg liker. Og William Wisting som Lier Horst skriver om. I en bok av Kallentoft, den tredje trur jeg, blir alkoholmisbruk på jobben et tema, og hva gjør man når slikt skjer? Ganske vanlig det som beskrives, antar jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har du virkelig lest den allerede. Venter i spenning på den

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jobber på det lokale biblioteket, vi har hatt stengt i 2 uker for å rydde før flytting, så jeg knabbet den når den ankom biblioteket. :-). likte den godt, som du sikkert skjønner .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"- knabbet den DA den ankom biblioteket", håper jeg du mente! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

gramatikk ja, ja , uff. ;-/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Benedicte Sønsteby AndreassenSynnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kbeaverkriek