Når en tenker over det, Mira, hva er så livet annet enn en nøyaktig innstilt og umåtelig innviklet maskin som forvandler lekende hvalper til gamle, skabbete, blinde bikkjer, og stolte stridshingster til magre øk, og kjekke silkekledde gutter som synes verden er full av både fryd og redsel, til svake oldinger medd rinnende øyne, stakkarer som må drikke knust horn av nesehorn?

Fra novellen Drømmerne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

I dag kjøpte jeg Den norske bokklubbens Drømmerne og andre historier av Karen Blixen. Jeg ser at novellene "Drømmerne" og "Dikteren" fra Syv fantastiske fortellinger er med der. Gleder meg til å lese - hun er en fantastisk forteller!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må forstå så meget du kan, og la resten være. Det er ikke noen dårlig egenskap ved en fortelling at man bare skjønner halvparten av den. (Også Drømmerne)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva