Dette er første delen av en (minst) tre-delt saga om ... Tsja, jeg er virkelig ikke sikker på hva dette skal dreie seg om!

Fortellingen er riktig så bra. Mamge romskip, mye skyting, smarte folk og en del underlige eksotiske trusler. Spennende, velskrevet og ikke så helt ulik Heinleins "The Moon Is a Harsh Mistress". Her er det kolonister mot kolonimakten og litt til.

Boka er skrevet av to personer: Daniel Abraham og Ty Franck. Jeg tror jeg ser hvordan de har gjort det og det er riktig så vellykket.
Jeg vil gjerne lese del 2.

Men hvor denne Leviathan nå egenltig våkner er jeg en smule usikker på.
Jeg håper virkelig at det ikke er på Venus...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ser frem til neste bok jeg også, må få rotet meg til å bestille den snart :) Spørs om ikke det er Venus som er der Leviathan våkner, noe muffens er på gang der ihvertfall:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Del to av dette eposet utgis om bare noen få dager. Jeg gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har vurdert å prøve denne. Høres ut som om den er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholt