Velskrevet og intrikat fantasy.

Som sjanger har fantasy blitt ganske forutsigbar, med en helt som drar på en eller annen form for reise og overvinner de(n) onde. Erikson har gått helt bort fra dette, og i likhet George R.R. Martin forteller han historien gjennom øynene til ulike karakterer. Dette er positivt fordi historien flyter veldig godt, flere sider blir belyst og man kan følge flere historielinjer samtidig. Det negative er når man opererer med så mange ulike karakterer at man som leser blir avhengig av lista bakerst i boka for å henge med.

I Eriksons bok er det ingen som utelukkende gode eller onde, alle er i gråsonen. Dette gjør historien komplisert og kan til tider være vanskelig å følge. Det skjer veldig mye hele tiden, noe som gjør boken spennende, men også forvirrende.

Dersom man er villig til å ta seg tid til å få med seg detaljene er dette en god bok. Erikson har et veldig godt språk som er lett å lese, men historien kan bli vel komplisert noen ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg falt ut og kom aldri i gang

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila