Denne er lettlest og fornøyelig. Den gir deg et innblikk i hvordan det er å ikke være som alle andre, men at man likevel kan ha en godt liv så lenge man er omgitt av kjærlighet fra familie og venner. Boken viser også hvor gale folk er etter penger, og hvor langt de er villige til å gå for å få klørna sine i rikdom.

Lottomillionæren er velskrevet og morsom, men ikke like morsom som jeg hadde håpet på. Likevel er dette en kjempe fin bok hvis du ønsker litt lett underholdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte boka veldig godt. Synes den tar opp viktige tema, kanskje aller mest om fordommer, og om å ha respekt for hverandre. Den viser hvor viktig det er at alle blir behandla som selvstendige individ med følelser og behov. Fortellerstilen berører med sin sjarme og sårhet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund