Selv liker jeg aller best å sitte ute i hagen å lese. Har flere benker og bord og kan flytte meg etter skyggen når det er sol, eller sitte under tak når det regner.

I blandt hender det at jeg tar med meg en bok til parken og setter meg der og leser. Det er en egen ro man får når man kan sitte alene ute synes jeg, og jeg konsentrerer meg bedre utendørs.

Hvor liker du å være når du leser?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 34 svar.

Jeg liker å lese hvor som helst,- i sofaen, på en trapp, i hagen, mens jeg venter...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I sofakroken under et godt og mykt pledd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I min egen verden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi (Les: min snekkerglade kone)driver nå med et prosjekt, som jeg har store forventninger til at skal bli mitt nye favoritt-lesested. Nemlig en utvidelse av terrassen, som når den er ferdig vil bli på ca 60 kvm. Den ene halvparten bygges ganske godt inn, med levegger, markise og terrassevarmer. Håper at sesongen på denne måten kan utvides til 8-9 mnd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg nå sitter/ligger i sofaen og leser i sofaen har jeg supplert meg med flere glasskunst til å ha i vinduet som ser på når jeg ikke leser. Denne gangen ble det ku, kanin som er flate, fargerike og tredd oppi en metallboks i vinduskarmen. Det er dansk glasskunst. (fra før har jeg sauer, fisker, katter, engler, høner - som gjør seg blant potteplantene).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette skulle jeg gjerne ha sett! Høres fantasifullt og artig ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja for det er ikke tekst vi ser på hehe. Hva hviler ditt blikk på når du dukker frem fra boken?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser nesten over alt, nettopp ferdig med å lese "Gyngestolen" på verandaen, leser "on off" i bilen, "stillheten etterpå" i sofakroken, og nett lest "isfolket" omatt på senga. I perioder med mye kokkelering så har jeg ei bok på kjøkkenet også, men just nu her jeg bare etpar ukeblader der:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I sofaen, ved kjøkkenbordet, i sengen, loftsstuen og i mitt lille drivhus...Har ingen spesielle yndlingssteder. Har alltid en bok med meg rundt omkring og leser i stedet for å se på TV

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  1. Skyggen av et tre 2. Sammenkrøllet på sofaen 3. Senga 4. Alle andre steder... nesten...
Godt sagt! (0) Varsle Svar

I en god stol i stua eller i en god stol på terrassen hvis været tillater det. Ellers må alltid boka være med til byen. Kan ikke tenke meg noe bedre enn en dobbel latte, en liten kakebit og ei god bok på kafé. Og T-baneturen blir mye mer interessant med ei bok i handa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min lesekrok er i senga under en god dyne ♥

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har en god stol - sånn "kryp-oppi-stol" forran bokhyllene, med et lite bord forran og ei god lampe ved siden av. Det er den beste plassen. Men det må være med bok i senga og forran komfyren, i sofan og på verandaen, på hytta og på reiser, på venterom og ellers ikke minst på stranda når været innbyr til det. Pocketbok i veska et en absolutt nødvendighet, mursteinener hører til heime. Hva har jeg glemt da...?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For øyeblikket er lesekroken min sofakroken i "lillestua"mi-godt inntullet i ullpledd med Ulvangsokker på beina,varme på full guffe og en rykende kaffekopp og varme vafler innen rekkevidde!Vi skriver 28.mai og det SNØR!(Bor riktignok i Nord-Norge-men allikevel!)Men Guri Malla som jeg koser meg med Jussi Adler-Olsen!Så la det snø-la det snø-la det snø....!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg har ein kosestol på det gamle soverommet mitt, som no òg er soverommet til kattane mine. Eg får akkurat nok lys inn vindauget til at eg kan lese, men ikkje så mykje at eg vert blenda. Hurra!

Den einaste tingen eg ikkje synest så godt om, er at det luktar så vondt av sanden til kattane, men dei skal snart lære seg å gå ute, så då vert det fint igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser aller helst under et tre på stranda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser hvor det måtte være, men beste lesestundene er ute i kveldssola etter barna sover søtt med bull terrieren ved min side. Da koser jeg meg da!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg les eigentleg over alt, men der eg leser oftast er i vinduskarmen og der er store vindauge, slik at eg kan ha utsikt mot dei bergenske fjella. Å sete i karmen med ei god bok, ein god te og ein pus på fanget, det er noko av det beste eg veit:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde en gammal lenestol som bare gikk under navnet "Langbeinstolen" fordi den så ut som noe Langbein ville hatt ;o) Nedslitt og digg å sitte i, og perfekt for eventyrstund med en unge på hvert armlene. Men til slutt måtte den skrotes, stakkars.

Favorittleseplassen min nå er i senga, når resten av huset sover. Ellers leser jeg overalt. MÅ ha med bok når jeg havner i en ventesituasjon hos legen og lignende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ordnet meg et lesehjørne med en godstol, et lite bord fullstablet med bøker og magasiner og en liten hylle over bordet. Det er sjelden jeg leser i senga, da står jeg heller opp eller blir sittende oppe litt lenger. Ellers har jeg alltid noe å lese med meg når jeg er ute, og da kan jeg lese hvor som helst. Skulle det være for mye støy så har jeg musikk på øret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis jeg er inne liker jeg å sitte i trappen, så lenge det er en behagelig trapp. Når jeg er ute foretrekker jeg å lese i skogsområder eller i hvert fall noe som minner om natur. Den beste bakgrunnsmusikken når jeg leser må jo være fuglesang. Hvis jeg er ute og farter, liker jeg også å sitte på kafe, er kjekt å bytte på lesning og se på folkelivet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så lenge jeg sitter eller ligger behagelig, så kan jeg lese nesten hvor som helst. På varme sommerdager tar jeg ofte med meg en bok ut på verandaen, på badestranda, i parken eller på fjellet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesekroken min er litt overalt. Jeg leser på senga før jeg sovner så der har jeg masse puter og dyner for å ligge helt riktig. Jeg har også mye puter "strødd" omkring i leiligheten min, så jeg setter/legger meg der jeg føler for. Har alltid med meg boken min i veska, så hvis jeg må vente på noen elns. så finner jeg et fint sted og sitte. Har også med musikk på øret så ingen kan forstyrre meg. = )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker å sitte-ligge i sofaen. Med puter i ryggen og godt lys. Med kaffen stående i på bordet i nærheten. Arms lengde! Det eneste som forstyrrer noe i hverdagen (ikke helgen) er steinknuseriet over fjorden - det høres ut som fjernt tordenbrak når vinden går feil vei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Senga, helt klart senga. Ligge på magen, med radioen svaaakt på i bakgrunnen. ahhh, lykke :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sofaen er den beste plassen for meg. Der kan jeg slappe ordentlig av. Veranda med lett bris og skygge hadde ikke vært å forakte akkurat nå :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sengen min er min lesekrok! Rene drømmen, stille, og fin belysning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker best å sitte i hjørnet på sofaen min med et tonn med puter i ryggen. Alternativt kan jeg sitte ute på verandaen og lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå om dagen leser jeg i en god stol i skyggen på terrassen.Ellers leser jeg i sofaen i en "kosekrok" i stua med utsikt til bokhyllene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser mye i bilen for tida og liker det veldig godt.

Det er flere grunner til dette: Det ene er at det å bli lest for er veldig hyggelig i utgangspunktet. Dernest får jeg med meg hele boka når jeg leser lydbok; når jeg leser papirbok sluker jeg for mye og får ikke med meg alt. Dessuten har det å høre på bøker i bilen den fordelen for meg at jeg senker skuldrene mye. Nå kan til og med jeg kjøre langt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liker best å lese i sengen, har en fin gammel seng som jeg trives veldig godt i. Skulle gjerne lest mer utendørs jeg også, men jeg plages litt med ømfintlige øyne, så det ender fort med tårer og hodepine og da forsvinner liksom kosen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesekroken min er i senga, der har jeg mulighet til å heise opp hodet og bein som jeg vil for variasjon. Min drømme-lesekrok ville vært en godstol på en veranda eller gjerne en liten hageflekk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helst sitter jeg ved et åpent vindu der sola ikke skinner rett inn, og nyter små vindkast og frisk luft i en god stol med ei bok i hendene. Den perfekte lesekroken om sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill Revheim