Fantastisk bra bok. Minner meg litt om Tiller, hvis jeg skal sammenligne med noen. Trakk ikke Knausgård henne frem også, i en av MK-bindene? Det kan jeg i såfall godt forstå

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hørte akkurat denne på lyd og må si jeg likte boka. Likte også oppleseren godt, hun heter Ingrid Bergstrøm.

Denne litt rare fortellingen om den skakk-kjørte familien i sør-Sverige har gjort inntrykk på meg. Fortellerstemmen varierer og vi får alle de implisertes versjon etterhvert som romanen skrider fram.

Mor og far flytter til et stort hus på landet på 70-tallet (?) med sine to små gutter og etterhvert dukker det opp et spedbarn på døra. Hun er et resultat at faren sidesprang. Mora i familien tar seg av lille Kaj som om hun er sin egen, faren er mer kjølig.

Hovedhistorien foregår på tidlig 2000-tall, mens tilbakeblikka avslører alt som ligger i og mellom familien. Kaj er det noe spesielt med. Det blir aldri avslørt hva det er, men hun er veldig spesiell og alle tar hensyn til henne.

Språket er godt og hoppinga mellom fortellerne fungerer. Synes oppleseren klarte å få fram hoppinga på en flott måte. Hun ga hver jeg-person sin egen stemme.

Jeg koste meg med denne boka og trur jeg vil lese mer av denne forfatteren.

Boka anbefales og lydversjonen var bra! 5 på terningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva