Sookie har problemer med vampyrkjæresten Eric. Hun har problemer med feene hun er i slekt med. Og hun har problemer med kjærsten til sin gode venn og sjef Sam. Hun trives med større ansvar på jobb og med å bli filletante. Samtidig som dette foregår i Sookies hverdag brenner en hemlighet nesten gjennom kommodeskuffen. En magisk arvegave som sjenker eieren ett ubegrenset ønske. Men hva skal man ønske seg og vil det få uante konsekvenser? Jeg trives fortsatt i Sookies selskap og syntes denne boken hadde mer fremdrift en forrige. Som alltid anbefaler jeg å høre den på engelsk lydbok. :) Koste meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg holder på med den nå. Er vel 70 sider inn tror jeg. Men synes den er treg til å komme i gang denne gangen. Jeg har elsket alle bøkene, og de har fenget meg fra side 1, men denne her er treg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes den var lett å komme inn i, men vet ikke helt om jeg liker utviklingen i serien. Må liksom bare lese videre for å finne ut hva som skjer. Er spent på hvordan forfatteren vil velge å avslutte serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes den kom seg de siste 100 sidene jeg. Først da det virkelig skjedde noe følte jeg. Liker ikke helt utviklingen jeg heller. Hun har vel sagt det bare skal bli 13 bøker i serien, så jeg er mektig spent på avslutningen nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,det blir spennende å se hvordan hun avslutter serien. Mange muligheter nå etter at hun har "glidd fra" Eric i de siste to bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli