Herlig krim! Jeg "bare elsker" bøkene til Monica Kristensen. Hun er veldig dyktig til å beskrive Svalbard, både i geografi, vær, stemninger, steder, mennesker. Samtidig er det artig å følge sysselmannsbetjent Knut Fjeld, artig å se hvordan han klarer å finne ut av ting, selv om det ser mørkt ut noen ganger!

I denne boka er det ekstra utfordrende for ham, da han er alene om å jobbe med noen drap i Barentsburg, bare omgitt av russere. Han får problemer, både språkmessig og med menneskene. Samtidig tenker han godt stort sett hele tiden, og finner ut av det tilslutt.

Bok en og to, samt denne nr fire, liker jeg veldig godt i denne serien fra Svalbard. Bok tre likte jeg mindre. Tror det var litt for mye fakta og for lite spenning. Alt i alt er dette en veldig krimserie. På grunn av de gode beskrivelsene av Svalbard, får jeg veldig lyst til å besøke øya igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit R