Når jeg hadde lest 300 hundre sider, hadde jeg tenkt å gi opp hele boka. Jeg la meg den kvelden og tenkte at jeg skulle starte på ei ny bok, men så tenkte jeg, leser litt til. Da traff den meg endelig. Det var ei spesiell bok på mange måter. Det som traff meg var relasjonene som oppstod, samholdet mellom ung og gammel. Vakre Paulette, morsomme Philibert, kokken Franck med sine spesielle interesser og flotte Camille, kunstneren og en stor omsorgsperson.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Godt og høre andre ga opp litt, men fortsatte.. Da er det håp for meg og. Vil gjerne lese den, men har avbrutt den før. Kanskje ikke rette tida og lese den på akkurat da? Den står i hylla mi, får stole på dere og prøve igjen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde egentlig tenkt å gi opp boka. Leste den nå ut jeg også, men jeg likte den egentlig ikke så godt. Litt trist egentlig, for eeegentlig så var det en fin bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare sett filmen....syntes den ble litt usannsynlig. Noen ganger irriterer det meg bare - men antagelig var det bedre forklart i boka - på film hvor folk bare treffer hverandre og blir bestiser når man vet at det aldri ville skjedd i virkeligheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken fenget meg ikke første gangen men andre gang lånte jeg den som lydbok og synes at boken er helt nyyyydelig ;=) Gleder meg til å høre mer på øret ;=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter