Svevende, drømmende og kanskje litt femi. Ubegripelig at Capote har skrevet "In Cold Blood". Jeg har ikke sett filmen, men Holly Golightly er for alltid lik Audrey Hepburn (btw: verdens vakreste kvinne). Noe mer tidsriktig skal man lete lenge etter.

ps:: "53% av eierne oppgir å være hankjønn" DET overrasket meg en smule...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Overhodet ikke overrasket over at det er så mange mannfolk som leser Truman Capote. "Med kalt blod" er en av tidenes beste dokumentarromaner og Truman var en særdeles karismatisk levemann, til tross for sin alternative legning. Jeg har vært på jakt etter "Frokost på Tiffanys" i over ett år nå, for dette er en bok jeg vil ha i hardcover.

Nyutgivelse, takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så filmen før jeg leste boken, og må si jeg foretrekker førstnevnte. Boken var vel bare på rundt 70 sider, noe som er altfor kort. Filmens slutt falt også mer i smak hos meg.

Og ja, Audrey Hepburn er den perpekte Holly Golightly! Den skriver jeg under på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R