Har lest den for en gruppe 6. klassinger + min egen 11-åring; de hadde ingen problemer med å sette seg inn i "tonen" i boka. Vi hadde gode diskusjoner i etterkant. Mener dere at 12-13 åringer oppfatter karakterene som barnslige, eller at språket er for "poetisk" for deres smak?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg fikk også denne til skolebiblioteket gjennom kulturfondet, og har akkurat lest den. Selv synes jeg nok den er fin, anderledes og helt spesiell. Jeg tror imidlertid heller ikke at den vil treffe noen av mine lesere på 12-13 år. Jeg tror det poetiske språket og hele stemningen i boken står i veien. Det er mye der som vil være altfor "rart" for den jevne 12-åring, og jeg tror boken krever en veldig moden leser i den alderen. God bok men feil målgruppe blir vel min konklusjon også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin