Noen som har sett filmen? Er det vits å lese boken etter at man har sett filmen? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg leste boka da den kom, og så filmen da den kom. Dette er en av filmene som er såpass god at man godt kan ha lest boka først uten at filmen ødelegger det fine inntrykket du har fått gjennom å lese boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat sett filmen, lånte den på biblioteket. Den var absolutt severdig, og problemet som ble tatt opp har nok vært reelt nok. Heldigvis går verden fremover, også i Amerika! Men jeg synes nok filmen var noe for "søt" for min smak. Har ikke tenkt å lese boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Filmen er utrolig bra! Både lo og gråt da jeg så den, og det er en av de beste jeg har sett :) Skal lese boken også tenker jeg :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en av mine aabsolutt favorittfilmer, så fargerik,herlig, morsom, trist, fin...ja - alt! Og musikken. (haha). Jeg kjente tårene trille gjennom hele siste del av filmen, aw, det var bare så utrolig fint og varmt og godt....herremin for en film!!! Skulle ønske jeg kunne hoppe rett inn i den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk sett den tre ganger! Like underholdende hver gang, hehe :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest boken først og så sett filmen, og jeg ble positivt overrasket over at filmen var så bra. Jeg synes ofte bøkene er mye bedre. I boka får du jo alle detaljene, og samtidig er filmen veldig nær opp til inntrykket jeg hadde av boka. Men har du ikke lest boka, ville jeg ha lest den først og sett filmen etterpå. Har du sett filmen, kan du jo for eksempel vente litt - og så lese den om en stund. Jeg har sjelden ledd så mye som da jeg leste den - så den er absolutt å anbefale!:))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for svar! :) som oftest så leser jeg boka først,men det kom så brått på at jeg sku se filmen på ferie i Portugal i oktober og jeg fant ut senere at den var basert på en roman. Jeg får vel ta med meg boka i syden kofferten til sommeren ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - det er en fin "sydenbok"!:))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Egil StangelandHarald KCatharinaPiippokattaMarius Theodor Yttri FjørtoftHanneNils PharoIngunn SRisRosOgKlagingAnneWangMarianne  SkageGitte FurusethBård StøreIdaTatiana WesserlingBjørg Marit TinholtVivian M.Laila StenbrendenReadninggirl20PirelliPolarstjernenKristinStjernekastMonica CarlsenTanteMamieTorill Elisabeth RevheimmoiraAnne Lise JohannessenMereteAkima MontgomeryIvar SandelmeIngeborg Kristin LotheBerit B LiekntschjrldLisbeth Kingsrud KvistenMorten JensenWenche VargasLibris50Bookiac