På mange måter en spennende bok, som jeg likte ganske godt. Mange triste skjebner, men samtidig livsvilje og sterk trang til å finne ut hva som skjedde. Trist å lese om mennesker i en helt annen virkelighet enn oss, som ikke har noe sikkerhetsnett i det hele tatt. Vi er bortskjemte her i Norge, som har systemer som stort sett fanger oss opp.

Ble forvirret av navnene som var overskriftene på hver kapittel, og synes det var noe rotete med hopping frem og tilbake i tid. Når kapitlene med samme navn også hoppet frem og tilbake, var det noen ganger vanskelig å holde tråden.

Alt i alt en god bok, som gir meg som leser noe å tenke på både underveis i lesingen og i ettertid. Kanskje ikke en roman som setter seg i minnet for alltid, men i alle fall en roman som gjorde inntrykk der og da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er enig i at boka til tider var rotete oppbygd. Men sterk livsvilje hos menneske under svært vanskelege forhold gjer inntrykk, iallfall som du seier: her og no.
Det som irriterte meg mest var hoppinga fram og tilbake i tid, og at dei to fortellarstemmene som til tider var forvirrande. Då eg kjøpte boka vart den rosa opp i skyene av ekspeditrisa, så forventningane mine var nok i høgste laget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det tilfeldigheter, fattigdom, flaks og viljestyrke tilstede. Det som driver en er "en bedre hverdag". For ellers går man i "hundene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa