Sterk, vakker og vondt om to unger som finner hverandre på sida av samfunnet. Men er dette en ungdomsbok? Jeg synes den var krevende og er jo en relativt rutinert leser. Må tenke litt på den der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg fikk denne boka til skolebiblioteket gjennom kulturfondet. Jeg synes at det er ei nydelig bok, men er også usikker på målgruppen. Kan ikke se for meg at 12 - 13-åringer vil få noen stor leseopplevelse av denne....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nemlig. Ei til skal lese den hos oss, så får vi se hvor vi ender. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest den for en gruppe 6. klassinger + min egen 11-åring; de hadde ingen problemer med å sette seg inn i "tonen" i boka. Vi hadde gode diskusjoner i etterkant. Mener dere at 12-13 åringer oppfatter karakterene som barnslige, eller at språket er for "poetisk" for deres smak?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg fikk også denne til skolebiblioteket gjennom kulturfondet, og har akkurat lest den. Selv synes jeg nok den er fin, anderledes og helt spesiell. Jeg tror imidlertid heller ikke at den vil treffe noen av mine lesere på 12-13 år. Jeg tror det poetiske språket og hele stemningen i boken står i veien. Det er mye der som vil være altfor "rart" for den jevne 12-åring, og jeg tror boken krever en veldig moden leser i den alderen. God bok men feil målgruppe blir vel min konklusjon også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim