Dette var virkelig ikke verdt tiden jeg brukte på det. Ikke dårlig skrevet, men temelig innholdsløs. Skrevet på samme tid som Kerouac begynte å skrive. FOR en forskjell. Styr unna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du verden, - den har jo stått som en merkestein! Også var jeg så sikker på at du skulle kommentert at Sallinger er død, - de sa det nettopp på nyhetene! På den annen side er det ca. 40 år siden jeg leste boka, og DA syntes jeg den var fantastisk, men jeg vet ikke hva jeg ville syntes nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Salinger er akkurat død ja... For min del er "Catcher in the rye" en av de viktigste bøkene som er skrevet i forrige århundre.:) Men det er vel her som ellers; smaken er som baken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Jeg burde kanskje lest den litt tdligere på reisen, men det ble det da ikke noe av. Men jeg er som dere forstår helt uenig... Min 'sjelsetter' var Dharma Bums.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenPiippokattaKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaJulie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. Martol