En nydelig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

En sjelden perle av en bok. Personbeskrivelser med dybde og alvor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott roman som minner meg om en blanding av John Steinbeck, Alice Hoffman og tidlig John Irving. Dvs store og gode amerikanske fortellere.

En virkelig god historie som foregår i midtvesten i USA. En liten familie bestående av far og tre barn er dem historien kretser rundt.

Varmt beskrevete situasjoner og passelig med digresjoner. Godt språk.

Jeg koser meg VELDIG med denne boka. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja denne boka har alt! En virkelig god historie med flyt og som gir mange refleksjoner. Den er proppfull av varme og mirakler. Flott fortellerstemme, 11år gammel gutt ved navn Ruben. Språket og oversettelsen må oså nevnes. Dette er en bok man virkelig koser seg med - jeg var der sammen med karakterene i midtvesten i USA på 1950-60 tallet og opplevde problemene livet bøy på for denne lille varme familien som fant sin egen måte å løse de på.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når en bok er vanskelig å sjangerplassere, syns jeg vanligvis det er en svakhet ved boken. Den når liksom ikke riktig opp uansett hvor man prøver å plassere den.

Men av og til dukker det opp bøker der det at sjangerplassering blir vanskelig, representerer en kvalitet ved boken. Når fortellingen den inneholder er så "stor" at den har vokst ut av sjangerbegrepet. Dette er en slik bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa