En av de rareste bøkene jeg har lest. Ari Behn drukner oss i store ord og meningsløse dialoger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tja, ser boka får hard medfart her, men må si meg ganske uenig. Faktisk overrasket den meg stort på en flott måte. Jeg synes rett og slett dette var en god bok. Den var både underholdende og gav meg litt å tygge på attåt. Fortellerstilen var heseblesende og røff, og minnet i så måte om "På kjøret". Kjærlighetsforholdet til tv-stjerna var interessant og utfordrende skildret i all sin destruktive ekstase. Behn holder opp en alternativ måte å leve på, og han er både overbesvisende, pirrende og fengslende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke bare en av de rareste, - også en av de verste bøkene jeg har lest. Intetsigende fra begynnelse til slutt. Og jeg lurer veldig på hva Behn her ønsker å si, - annet enn kanskje å meddele at det faktisk ikke alltid er så greit å være Behn?

Hva ønsker han å oppnå med å spy ut det ene ordet "verre" enn det andre? Sjokkere omverdenen, distansere seg fra kongefamilien? Jeg synes det er litt "fjortis-aktig" over språkbruken hans i boka og er lite imponert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

en helt klart merkelig bok med svulstige beskrivelser som ikke fenger meg i allefall!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi Nicoline ErtnæsBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli Hagelund