Dette er en stor favoritt hos meg. Denne boka skremte meg virkelig! Hver gang jeg så en snømann etter å ha lest den, så skvatt jeg! haha. Jeg digger Jo Nesbø, og dette er en av hans beste Harry Hole-bøker. Syns jeg da.. Og jeg hadde hjertet i halsen og ultrahøy puls under hele leseopplevelsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Panserhjerte er så grusom i begynnelsen at jeg visste ikke om jeg orket å lese meg gjennom det. Hadde blitt advart så jeg var klar over at det ville bli bedre etterhvert.

Ellers digger jeg også Jo Nesbø. Har lest alle Harry Hole bøkene + barnebøkene om Dr Proktor. Likte ikke Hodegjegerne så godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da anbefales ikke den siste Panserhjerte. Leste den i syden i jula. Var så skummel at jeg fikk frysninger selv i 24 varme grader:o))) Helt enig med deg Harry Hole bøkene er hans beste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonje