Flott bok, kort og konsis, trist, utleverende, personlig. Alt i alt en flott bok som det var godt å lese. Det at han er så personlig gjør noe med meg som leser. Jeg føler virkelig at dette er ekte, og da tar jeg det til meg.

Det kan ikke være så greit å få vite etter en stund at det ikke er ens biologiske foreldre en bor hos. Lengselen etter å finne ut hvem en egentlig er, er avhengig av å vite hvem ens mor og far er.

Boka endte på mange måter godt, men samtidig er hele boka ganske trist. Han bruker veldig korte og konsise setninger, og det gir meg som leser klare beskjeder om hva han mener. Her er det ikke noe utenomsnakk, eller unødvendige fraser.

En god bok, som gir oss noe å tenke på, vi som vet hvem foreldrene våre er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen