Her kan jeg bare drømme meg bort. Tove Nilsen beskriver øya og menneskene som bor der så herlig at det kjennes ut som jeg er tilstede på Kreta jeg også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er en fin, behagelig bok på flere måter. Det er i tillegg en del gode betraktninger over bl.a dagligliv og vanlige og fattige menneskers kår på Kreta. Nordmenn har kanskje godt av å få innblikk i skjebnene, og tidvis fattigdommen, som kan ligge under overflaten i såkalte ferieparadis. Nilsen formidler et annet Kreta, noe utenom allfarvei og noe hun har et langvarig personlig forhold til. Det var vel også henne intensjonen. Som vanlig fører Nilsen et levende og godt språk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtLena Risvik Paulsen