Likte denne bedre enn nattfokk, selv om jeg synes de er litt merkelige. Likevel er det noe fascinerende ved dem. Liker det menneskelige aspektet i bøkene hans.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg synes alle de tre Øland-bøkene var fine. Særlig pga av det menneskelige aspektet ved dem. De typiske krimtrekkene, som mord, blod, detektivarbeid og vold er liksom mindre interessant her. Det virker som Theorin er mer opptatt av de etterlatte enn de kriminelle hendelsene. Dessuten har jeg sansen for at han blander inn overnaturlige elementer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det dere kaller overnaturlige elementer, får det sin forklaring på noen måte, eller blir det hengende som spørsmålstegn etter at boka er lest?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ingenting ble hengende igjen, alt nøstes opp i stor grad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare en bitte liten historie underveis i historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker å de overnaturlige elementene, han får det til å gå kaldt nedover ryggen min uten at det egentlig skjer noe skummelt, bare med stemningen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende bok, men ikke helt den beste. Men bra. :) syns de overnaturlige elementene er spennende.. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest den første, da. Kommer sikkert til å gjøre det en gang det høver sånn:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holder en knapp på skumringstimen som den bedre av de tre, du kommer ikke til å angre på det den dagen det høver seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå har jeg lest alle tre, og er enig i at den første er den beste. Litt mindre okkult, noe som egentlig passer meg godt, syntes nattefokk ble litt i meste laget, egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Absolutt! Det fungerte veldig bra å la det okkulte være en mindre del av øyas litt mørke historie. Øker mystikken, spenningen og gjør detektivarbeidet vanskeligere når øyas eldre beboere lukker øyne, ører og fornuft.. og heller prater om sagn og skrømt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Tror det blir en tur til Øland. Er fasinert av landskapet

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har aldri vært på Öland (det nermeste jeg har vært er vel Gottland), men etter å ha lest de tre Ölands-bøkene er jeg blitt nysgjerrig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaKirsten LundÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1