Fantastisk bok, som går rett i hjertet!

Beskriver et fosterbarn som har store problemer med å knytte seg til andre, og som dermed reagerer med å ofte gjøre vondt mot de som bryr seg om henne. Hun har ikke lært seg så mye underveis i livet, men blomstenes hemmelig språk har hun lært seg, og det veldig godt. I tillegg har hun et fantastisk håndlag med å sette sammen riktige blomster til riktig anledning og person.

Boka er veldig godt skrevet, og jeg opplevde den flere ganger som en slags spenningsroman. Veldig vanskelig å legge i fra seg, og jeg måtte bare lese ofte og mye! Det er det sikreste tegnet på at det er ei god bok! Brukte ikke mange dagene på boka, tre dager på 350 sider!

Skuffende at bare 2 % av de som har denne i bokhylla si er menn, dette er ikke en typisk dameroman. Den er like mye for menn.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig i at dette var en utrolig god bok. Tematikken var ny. Det som gjorde boka så spesiell for meg, var at den kunne leses på flere plan. Den var spennende, med en indre driv, vi måtte få vite hva som hadde skjedd og vi måtte få vite hvordan det gikk. Til å begynne med var jeg ikke helt med, men så ble jeg bare sugd inn i boka. Det var ikke bare blomstene som hadde et hemmelig språk her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

OK, melding mottatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  Haugen