I dag ble jeg ferdig med Barnepiken på lydbok. Den var fantastisk. Jeg anbefaler den virkelig. Den er så fantastisk godt skrevet og er spennende. Jeg har faktisk sett filmen før, og visste mye av det som skulle skje, og jeg bare satt og ventet på det og gledet meg til det skulle skje. Spesielt når man skal få vite det om kaken. Les boka og du skjønner hva jeg mener. Nei, dette er en spennende og koselig bok du ikke vil legge fra deg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka slukte jeg, klarte nesten ikke å legge den fra meg. Måtte lese videre. En stund siden jeg har lest en så god bok. Bra skrevet. Intr tema. Fenga fra første side. Jeg lo godt noen ganger, andre ganger trilla tårene litt. Sendt mld til venninnene mine om at de MÅ lese den.. Hehe. Anbefales på det sterkeste.. =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen