En godt skrevet bok - skitten-realisme om å vokse opp med fordommer og forhold til familie. Jeg er blitt anbefalt å lese denne utallige ganger, og angrer ikke at jeg leste den! Har lest den i kombinasjon med lydbok. Nå står Innsirkling 2 for tur - den sies å være enda bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tiller er språklig kyndig og sterk. Han bearbeider språket på en sånn måte at han får vridd ut og formidlet, til tider, suggererende stemninger og situasjoner (jf Skråninga).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg elsker både Innsirkling 1 og 2, og likte også Skråninga veldig godt. Venter veldig på Innsirkling 3 som kommer i 2013 har jeg jeg hørt rykter om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da anbefaler jeg deg Skråninga! Den er mesterlig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, enig. Den leste jeg for noen år siden ;) Er igang med Innsirkling 2 nå ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie