Boka som gjorde at jeg gikk opp en karakter i engelsk, og som gjorde at jeg også opdaget at det gikk an å lese på engelsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har prøvd å lese Harry Potter på engelsk men det går ikke:-)

Har leste Harry Potter på norsk da:-)

Ps: Bare 12 år

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest alle Harry Potter bøkene på Norsk:D Jeg syns det var lurt, så jeg skulle være sikker på å skjønne alt:D Har lest den første boka på engelsk senere da, men det tok ganske lang tid, og var jo ikke så lett som å lese på norsk, så foreløpig så liker jeg best å lese på norsk!;) Men skal nok lese resten på engelsk senere, syns også det var litt vanskelig. (Er født 1997 jeg også)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker det kjempe godt=) engelsk læreren min var så usikker på hvilken avgangskarakter jeg skulle få i engelsk. Det endte med at jeg fikk en karakter høyere på eksamen en den han ga meg i boka=)

John Olve: Grøsserne og Animorphs er også veldig lettleste bøker å lese på engelsk. Personlig syntes jeg Animorphs var best=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tipper du greier det om et år eller to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler også Twilightserien som finnes i mykperm i engelsk utgave. Fantacysjangeren, med JK Rawlings Harry Potter i bresjen, har hjulpet mange unge i gang med lesing både på engelsk og norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har jeg lest=) Men jeg er ikke så ung lenger tror jeg. Uansett så leser jeg det meste på engelsk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den perfekte barnebok. Noe av det morsomste med den er hvordan Rowling koker sammen så mange av tradisjonene i engelsk barnelitteratur. En skje magi fra C.S. Lewis og andre. En skje kostskoleroman fra Kipling og Buckeridge. En skje fem-på-eventyr fra Enid Blyton. Og litt ordmagi fra Lewis Carroll. Bubble, bubble...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har lest alle Harry Potter bøkene og koste meg til de grader. Rowlings har gjort en fantastisk jobb - er man tolv eller fjorten og leser en bok på 700 sider, da er bøkenes verden åpen for de fleste. Spesielt morsomt er det jo med de som leser den på engelsk og som Marte forbedrer engelsken sin.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa