Denne var litt tyngre å komme gjennom enn de to første. Det ble litt tørt. Jeg er også litt skuffa over konklusjonen på Katniss prosjekt. Det virket som forfatteren ikke gadd å skrive mer, eller hadde max antall sider hun fikk lov å benytte seg av og at hun begynte å få dårlig plass. Jeg likte avslutninga godt, selv om epilogen var litt kort og simpel. Det enkle er ofte det beste, men i dette tilfellet ble det litt i letteste laget. Alt i alt en spennende serie, vel brukt tid! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig i det du det skriver. Følte det på samme måte, ting gikk alt for fort mot slutten av boken. Sprangene blandt hendelsene ble for store og for dårlig forklart. Men angrer ikke på å ha lest hele serien! Kommer til å lese bøkene om og om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais