Nei dette var skuffende. Jeg syns hele plottet var merkelig, usannsynlig og fullt av klisjeer. Ga boka terningkast 3, men det var bare så vidt. Spennende å se at meningene om boka er veldig delte, det forteller noe om hvor forskjellige elementer som må til for å stmulere oss, samtidig kan det være veldig små elementer som skiller stor opplevelse fra middelmådig opplevelse. Velbekomme til neste mann, kanskje du nyter denne underholdningen..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Første romanen jeg leser av Kepler...jeg har hele tre Kepler-bøker i lyd, spennende er den, jeg er helt på slutten; men rotete, ustrukturert, langdryg - litt av en "lapskaus" - mange tråder og mange historier blandet inn - mister den noe av helheten og ryddigheten kanskje fordi det er to forfattere? Jeg har nok lest mange krim/spenningsbøker mer gjennomarbeidet enn denne.(Spenning er det mye av i Herman Koch sine romaner også, selv om det ikke er direkte krim - og de er mer helstøpte og av bedre litterær kvalitet).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

100% enig, kjøpte boka innbundet, men den ble en gedigen skuffelse og er derfor donert til bibliotekfilialen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns også at plottet var merkelig, og til tider splittet i ulike deler. Men kan hende det var meningen. Uansett var det ikke plottet i seg selv jeg hadde problemer med. Jeg likte bare ikke Erik Maria Bark, syns rett og slett han var irriterende. Når man ikke har sympati for en så fremtredende person, som man bør ha sympati for, virker historien mer ..."tom"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg strevde med Jonna Linna, men det skyltes nok at jeg hørte lydbok og at oppleseren imiterte Linna med sterk finsk aksent. Det skal selvfølgelig ikke forfatteren lastes for, men det var nok med å påvirket helhetsopplevelsen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa