Boka bekrefter alle fordommene man har om fotballspillere. De er ulojale, egoistiske og gjerrige. Zlatan er inget unntak maken til usympatisk spiller skal man lete lenge etter.

Ja, boka har en del interssant inside info om spillere og trenere i Europe (Mourinho, Guardiola osv.), men det hjelper lite når boka har et elendig språk.

Sikkert mange fans som kommer til å like boka, men er du ikke spesielt interessert i fotball eller Zlatan så stå over.

Terningskast 3.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Syntes denne boka var knallbra og fik mer respekt for han jeg. Tenk på hva og hvor han kommer fra, alt og alle har vært imot han utenom familien, og hadde landet mitt kun omfavna meg når jeg hadde sendt de til VM/EM og scora masse mål for Sverige,nå er han jo konge i Sverige og det er MANGE som har måttet såise sine ord om Zlatan!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil ikke si at jeg er fan av Zlatan. Men etter å ha lest denne boken har jeg begynt å like han mer. Jeg synes boken gir en flott innsikt i hvordan det kan være å "ville lykkes" Jeg synes boken er en fantastisk dokumentar, om hvordan det er å vokse opp som innvandrer i en liten innvandrerby i Sverige. HAn hadde viljen fra dag en, med denne boken fikk jeg vite hva som ligger i ordtaket "Hvis du tror du kan gjøre det, så kan du" Zlatan ga ikke opp, og han er blitt en av verdens beste fotballspillere.

Ja han er ikke den mest sympatiske der ute, men noen ganger må man ha albuene oppe for å komme seg opp og frem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Merkelig å basere kvaliteten på en bok. Er fotball spiller er sympatisk? eller ikke?. Ok, Han er usymapatisk! boka får en 3'er. Det er nettopp dette med at han er en jævel, som har vokst opp under vanskelige forhold i en drabant by, og har alikevell klart å bli en av verdens beste spillere som gjør boka interesannt.

Så mitt tips til deg nesten gang du leser en biografi, gå inn med en annen innfallsvinkel: Det er ikke skjønnlitterær bok du leser, men en biografi!!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Knall-svar, måtte bare berømme deg for en fantastisk måte å sette "bpkelskere" på plass som ikke har peiling..!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk fodet, det var hyggeligå høre :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Sjavn NvajsHarald KBertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommibeaverkriek