Min konklusjon etter å ha lest Drømmeløs, er at jeg ble litt skuffet. Denne hadde ikke de samme overraskelsene og spenningen som Nådens Omkrets hadde. Jeg synes gjerningsmannen ble for raskt avslørt. Men jeg gir ikke opp Brekke og Singsaker. Slutten borger for atter en oppfølger om Singsaker og hans kjæreste , politidama Felicia, som han traff i den første boka. Selv om bøkene til Brekke er tildels veldig makabre i detaljskildringene, noe jeg egentlig ikke liker, synes jeg det er så mye annet som tiltaler meg i disse bøkene. At handlingen er fra egen by blant annet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hans tredje bok Meneskets natur er heldigvis ikke av det makabre slaget, og hendelsene er i nåtid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, kva skal ein sei om denne.....Vart nok litt skuffa her, eg også. Tidleg avsløring av gjerningsmannen var ikkje det som var det største minuset i mine auge - heller det at det vart for mykje likt "Nådens omkrets" i strukturen. To parallelle historier, der den eine ligg svært langt tilbake i tid, samtidig som forfattaren har ei gjennomgangshistorie med Felicia. Greidde ikkje å bli engasjert. Synest forresten at det makabre får vel mykje plass i begge bøkene...
Men, skrive, det kan han - så eg landa på terningkast fire - under tvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig, "Nådens omkrets" var bedre. Synes "Drømmeløs" ble noe fort ferdig, forhastet på en måte. Til tider svært spennende, men mangler en samlende slutt. Brekke har et godt driv, spennede plot og godt språk. Synes likevel han her kunne dvelet mer,føler at boken er noe kort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ett poeng til Brekke for å la handlingen utspille seg i gater og hus som lar seg gjenkjenne! Den historiske bakgrunnen med Jon Blund og Bellman er også fin.

Men jeg gav opp da det myldret frem gravide kvinner som er helt urealistisk beskrevet - Siri driver med taekwondo, Julie går tur med hunden! Hallo??? Gravide gjør ingen av delene. Den voldsomme kvalmen og tissetrengtheten holder den gravide fanget i rute mellom seng/sofa og toalett. Dette gjør det også umulig å skjule tilstanden for omgivelsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel