En av mine absolutte favorittbøker! Den er vond og trist, men skrevet gjennom barnets underfundige øyne. En virkelig klassisker!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Helt enig! Leste en god del irsk litteratur før Dublintur i høstferien, men kom aldri til denne. Her får man virkelig innsyn i hvordan Irland har vært. Man må sørge for å ha noe å bite i, ellers blir man sulten. Akkurat som når man leser Hamsun :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei fantastisk bok. Eg har lese den to gonger og sett filmen to gonger. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En meget flott bok. Å vokse opp i slummen i Irland på 30-tallet var absolutt ingen dans på roser. Boka er til tider svært trist, men det også finnes varme og humor. Leste også "Ja så menn" som fortsetter der denne slutter; også en god bok. Den tredje i serien "Lærer'n" har jeg dog ikke lest. Frank Mc Court døde forøvrig i fjor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En flott bok - en av de bedre barndomsskildringer, ville jeg si. Synd han ikke begynte å skrive tidligere ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har begynt på den, men etter å ha lest noen sider synes jeg den virker masete, er på tampen til å avbryte, men alle de positive tilbakemeldingene her gir meg inspirasjon til å fortsette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enige med Natalie! Denne boken er et must! En meget god barndomsskildring med historie - sår, varm og morsom - vel, i hvert fall tragikomisk. Har lest den på engelsk og synes det var veldig bra. Har også lest de to oppfølgerne - fra oppvekst- og yrkesliv i Amerika. Trilogien blir bare bedre og bedre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste den ferdig og vurderte aldri å legge den fra meg. Levende og sorgmunter i ordets riktige forstand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte den som lydbok. Den var utrolig god, og jeg har anbefalt den til mange.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det denne som heter "angelas ashes" på engelsk? Isåfall er dette min favoritt over alle favoritter. Nydelig skrevet og skildringene er fantastiske :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig! En historie man lever seg inn i på grunn av de gode skildringene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

heilt einig. Vart åtvara om at boka kunne vere ganske trist, men eg tykte den var så godt skreve og hadde så morosame poeng at eg lo gjennom mykje av boka. Verkeleg ei perle

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethmgeLeselindaEli HagelundNeda AlaeiKristin F. JørgensenmoiraKarin BergSircoKazaOdd HebækMarit HåverstadEmilieskFlettiettesveinSimen "Boktimmy" IngemundsenHelen SkogMaria Isabel Lopez-TolsaThereseTorill Elisabeth RevheimhenrintCarolineHeidi LHilde H  HelsethSilje HvalstadHeidi Nicoline ErtnæsJakob SæthrebEeMeFElisabeth SveeJenny Dahl BakkenMerethe SolstadLilleviAstrid PedersenMathiasHauk1vaskeklutBjørg L.RandiTine SundalLene AndresenKjell P