Herlig, og annerleIes, bok om Erlendur! Ikke en ordinær krimbok, men en privat bok om Erlendur og hans forhistorie, samt at han graver i en gammel forsvinningssak.

Mørk og kanskje litt tung bok, da det er noen gamle hemmeligheter og opplevelser som er tunge å snakke om, men samtidig fint å omsider få frem i dagens lys.

Hørte første halvdel som lydbok, Ivar Nørve leste greit. Andre halvdel leste jeg i går kveld/natt, og likte den bedre på papir. Måtte lese fort (blir så rar lyd på lydboka hvis en skrur opp hastigheten....), da boka var spennende, og jeg måtte bare finne ut av hvordan Erlendur kom seg videre med disse gamle sakene.

Herlige Erlendur, endelig tilbake i serien, håper at løsningen på denne boka gjør at han er litt lettere til sinns i de neste bøkene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Er akkurat ferdig med denne i dag og synes bestemt at det kommer fram at Erlendur ikke overlever. Dessuten har jeg fra et blodfan av Erlendur at dette er den siste boka om han.

Synes denne boka var veldig god. Spennende fortellergrep å la historiene vikle seg inn i hverandre.

Lydboka er nydelig lest av Ivar Nørve.

Men akk, dette er nok den siste om Erlendur. DET er veldig trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsto det slik jeg også, etter å ha lest ferdig boka i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

huh, Erlendur død? Jeg hørte ferdig boka igår og dette fikk jeg overhode ikke med meg? Hva i boka mener du peker i den retningen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De drømmende brokkene innimellom når han ser vandringsmannen og til slutt hører barnestemmen. Barnestemmen er broren. Han er da meget nedkjølt.

På slutten parkerer han bilen og går opp på nordsida av fjellet der levningene etter broren blei funnet. Da kommer broren mot han og leier han opp på fjellet.

Jeg tolka at Erlendur dør da. Men jeg er vel en av de få, har jeg skjønt...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tolket det også slik da jeg leste den siste siden... Liker det ikke, men...

Boka han har skrevet etter denne, Einvígið, utspiller seg i 1972 i Reykjavík og har Marion Briem som hovedperson ser jeg når jeg googler. Det er jo lenge før vi blir kjent med Erlendur, så den vil uansett ikke gi noe svar...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huff da, håper at det ikke er tilfelle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

CamillaVannflaskeHildaHallgrim BarlaupRisRosOgKlagingLailaTom-Erik FallaHarald KReidun SvenslikriraHannelillianerSynnøve H HoelGunn DuaasRoger MartinsenMonaBLKathrinekntschjrldReadninggirl20Heidi HoltanYvonne JohannesenMalinRandiAFrank Rosendahl SlettebakkenEivind  VaksvikBente L.PacoBerit RTine Victoria Halvorsen TronierAndreas BurøMargrethe  HaugenVibekeTine SundalAlice NordliVersionMarianneBerit B LieJarmo LarsenRufsetufsaBente NogvaMonica Stubkjær