Oj! Jeg er glad at jeg ikke avsluttet denne i midten da jeg syntes den var meget kjedelig. Hørte denne på lydbok og har kjempet for å orke høre hele boka. Heldigvis fikk jeg en stor belønning i slutten, meget bra avslutning som gjør hele boka verdt å lese. Slutten gjør at boka får en sterk 4:er av meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det var godt å høre at den blir mer spennende :) Jeg er over halvveis og har vurdert å legge den fra meg lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes den var spennende hele veien jeg. Ikke slik at at den var spekket med action, men mer den stemningen som ble skapt. Følelsen av at det det lå noe ondt og uhyggelig både i fortiden og fremtiden som ville bli avdekket litt etter litt. Jeg likte i grunn måten dette ble gjort på - godt skrevet. Jeg har imidlertid litt mer problemer med å kjøpe deler av slutten, men velger å se litt stort på det siden dette stort sett var en pageturner for meg - på en litt mer stillferdig, sofistikert måte enn mange andre thrillere. Jeg gir den en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å vite, Axelina! Jeg er helt i starten og synes nok den er kjedelig, ja! Men da fortsetter jeg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen