Hvor skal jeg starte?!?!?! Denne boka gjorde noe med meg. Jeg kjente det helt inn i margen, jeg kjente den fysiske smerten, innimellom var det som om jeg ikke kunne puste....tårene silte, fortellingen så hjerteskjærende og vakkert fortalt, kjærligheten ubeskrivelig....denne boka er kanskje tragisk, men den er også noe av det vakreste jeg har lest noen gang. Den fikk meg til å tenke på min egen mamma.....morskjærlighet, jeg vet ikke hva det er, for jeg er ikke mor selv, men denne boka viste meg søren meg hvor inderlig sterk kjærligheten til en så flott datter kan være.

Og etter at jeg ble ferdig med de intense timene det tok å lese boka, tenkte jeg: "Hva skal jeg lese nå? Jeg har jo lest alt, lært alt hva livet handler om....". Og jeg skjønte at jeg bør leve livet nå. Akkurat nå. Og det skal jeg gjøre, uansett om livet er vondt å leve eller ikke. Tusen takk for en fantastisk historie, Gunnhild Corwin!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen