"Mine gleders by" av Richard Herrmann er en bok som folk bør ta fram igjen å lese. Hans fortellerstemme er bare så bra. Dette er Londons historie på sitt beste. Fra Romerne kom til London ca 55 f. Kr. til etter andre verdenskrig. Han forteller om små og store hendelser, om kjente byggverk, gater og steder. Fra de kongelige residenser til menneskene på gater og puber.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig, jeg tror det er 4 gang jeg hører på denne lydboken. Jeg elsker å høre på stemmen hans og han er svært kunskapsrik i det han skriver om. Han er en kunstner i å få historien til å bli levende :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalKirsten LundAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter