Har levert mitt første bokmanus til vurdering hos forlag! :) Venter spent på deres dom! I mellomtiden kan dere jo sjekke ut et lite utsnitt fra boken, som for øvrig er en uformell krimbok med både bestialske og humoristiske innslag.

--X--

Få strakser over åtte og en dempet klakking var å høre fra innenfor dørene. Sekunder senere dukket Rita Larsen opp med en kaffekopp i hånda og markante mandagsposer under øynene. ”Jaha, tidlig på’n dere politifolk” ordene lød som et sukk. Selv om det var hyggelig med besøk, så fant hun bare ørsmå porsjoner entusiasme i det å hjelpe politimannen som sist han møtte henne hadde vist en motvillig holdning til mellommenneskelig småprat. Mens de labbet gjennom gangene og ned trappene til hovedattraksjonen, innså hun at hun nok med årene hadde utviklet seg til å bli en klassisk skravlekjerring. Den pinlige tausheten mellom dem mens de klikket og tråkket seg av gårde, fant hun ulidelig. Hun klarte det ikke mer, måtte prate om noe. Fraværet av småprat fikk det til abstinensene til å boble i henne. ”Så… Fin helg eller?” prøvde hun seg. ”Vel, kan ikke klage egentlig” svarte Geir uinteressert. Han merket dog iveren i treskoeierens stemme og ganske mot sin egen vilje la han til: ”Var på den indiske restauranten Bombay Bombay. Overraskende godt egentlig. Vært der?”. Entusiasmen gnistret i øynene hennes og i et lite sekund trodde Geir at Rita ville ta av som en rakett. Hun stoppet opp et lite sekund, slo hendene på lårene og utbasunerte på full hals: ”Å Gud, jeg simpelthen elsker det stedet! Snakket du med Sanjid eller? Fikk dere hilse på Navdeep?” og Geir innså ganske raskt at han hadde truffet olje. Ikke kunne han ane at Rita Larsen var langt over middels interessert i India og indisk kultur, men nå måtte han bare akseptere at han selv hadde forårsaket dette. Kranen var vridd åpen og ut fosset en endeløs strøm av pjatt og overentusiastisk snikksnakk. Det var ikke måte på hva hun visste og hun var ikke redd for å dele av sin kunnskap. At ett enkelt menneske kunne inneha så mye kunnskap om India uten at huden faktisk tok til å forandre farge i ren forvirring, var for Geir et underverk.

--X--

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla