Denne boken var helt fantastisk og jeg ble revet med fra side èn. Jeg må inrømme at jeg er en virkelig middelaldernerd, så den appelerte sterkt til meg. Språket er meget godt, plottet river deg virkelig med og man merker at Guillou har gjort mye research på de historiske fakta.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Og nå kommer serien om Arn på TV2 (Første av seks episoder, mandag 23.08), skal bli interessant å se hvordan den blir i forhold til bøkene. Det var mye historisk informasjon i bøkene,pakket inn i en spennende "story". Serien er vel nærmest en miniutgave av filmen, og den har jeg ikke sett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.