Må innrømme at jeg blir en smule opprørt over måten dere beskriver denne boka på. Jeg mener dere skylder historien såpass at dere i det minste leser den i dens kontekst. Holocaust "faller vel ikke i smak" hos noen (ref:første innlegg) og "fenger" gjør det kanskje ikke? "Fenger" i forhold til hva spør jeg meg om? En dagbok skrevet av en jente fra hun var 13 til hun var 15 helt uten tanker om å fenge noen, skal den bedømmes ut i fra et slikt kriterie?

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kan godt skjønne at dette gjør deg opprørt, men jeg må få lov til å si at den ikke faller i smak eller fenger meg. Selv om hun ikke skrev dagboka for å fenge noen må vel jeg få lov å si at den IKKE fenger meg... Selv om en bok handler om grusomme lidelser og påkjenninger vil jeg fortsatt ha muligheten til å si om den tiltaler meg eller ikke. Beklager om du mener "fenge" er feil ordbruk. Jeg syns foreløpig at boka er kjedelig, men jeg er uansett glad for å ha lest/lese den, for å få innblikk i denne jentas tanker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTone HKirsten LundTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn S