Herlig krim! Dette er første boka jeg leser av Tvedt, og jeg må helt klart lese de andre bøkene han har skrevet!

Jeg hadde ikke fått med meg at advokat Mikael Brenne som så vidt er innom i denne boka, er hovedpersonen i fem tidligere bøker fra Tvedt. Følte allikevel ikke at det var noen tilbakeblikk i denne boka som gjorde at jeg måtte ha lest de fem andre først. Brenne var som nevnt en biperson i denne boka.

Tvedt skriver godt og lett. Jeg hørte første halvdel som lydbok, og leste andre halvdel på to timer en tidlig morgen. Skulle bare lese litt, men klarte ikke å legge den i fra meg!

Jeg liker veldig godt bøker med parallelle historier, som kan eller ikke kan, høre sammen, men som også er spennende hver for seg. Alt fikk sin løsning til slutt, men på overraskende måter. Mange løse tråder underveis, som jeg ikke klarte å plukke opp, gjorde at de kom i mål til slutt. Herlig herlig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta