Fornøyelig! Jeg elsker denne boken! Det er rett og slett en reise inn i en historie jeg kunne ønske det var mange flere av. Nå har jeg bestilt den siste boken jeg ikke har fått lest av Frances Burnett også, og jeg gleder meg! Og jeg gleder meg til å lese disse bøkene for mine egne barn! Jeg kommer til å lese denne mange ganger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, den er nydelig! Frances Hodgson Burnett er en av yndlingsforfatterne mine. Alle bøkene hennes har hovedpersoner som er veldig gode forbilder for barn. Synd at vi ikke leser dem oftere her i Norge:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R