Ja, det syntes jeg også. Når mennesker sier at de aldri leser noe, da begynner jeg å lure. Men det er kanskje bare meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg synes ikke det er rart når jeg treffer folk som aldri leser noe. Det finnes flere voksne som sliter med lesevansker, kanskje pga. dysleksi.

Selv hadde jeg noen år hvor jeg fant det vanskelig å ta fram ei bok med god samvittighet pga konstant stress, men det var nok i de åra jeg hadde behøvd det mest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vel, jeg syntes det. Sikkert bare jeg som er veldig rart. Jeg har selv hatt store problemer med lesing gjennom tidene. Og vet hvordan det er, men jeg vet også hvor mye godt en bok kan bringe med seg.

Så jeg sier at jeg syntes det er rart, når jeg møter en som er dobbelt så gammel som meg som sier at de syntes bøker er noe dritt, og tv er best.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, de vet nok ikke hva de går glipp av dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da går de vel strengt tatt ikke glipp av så mye heller vel? Smaken er som baken, noen liker tv, andre liker bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du sier noe der, men jeg mener de som aldri har prøvd. Hvordan vet en at en ikke liker noe dersom en aldri har gitt det en reel sjangse?

Men jeg har gitt opp å forsøke å omvende folk (les min mann ;-)) og koser meg heller selv med både bøker, tv og musikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig sant det du skriver der. Er ikke alle som greier å se gledene i en bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin