Jarle Klepp har blitt pappa, og nå må han ta ansvar. Men er han klar for dette? Dette er den boken om Jarle Klepp jeg leser først. Grunnen til at jeg leste den først, var at jeg ville lese boken før jeg så filmen. Og det angrer jeg heller ei på. Den dag i dag jobber jeg med en bokmelding (skoleoppgave) på denne boken, og det er en av mine favorittbøker gjennom tidene (dvs. de fjorten årene jeg har levd (: ). Boken er gripende, og kan sikkert lære bort et par ting. Men noe jeg liker er at den tok meg med på en følelsesmessig berg og dalbane. Det er en vakker bok som forteller om Jarle, som egentlig ikke vil ha datteren sin, og hvor knyttet han blir til henne i løpet av den uken hun er hos han.

BOKEN ANBEFALES.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hvis du likte denne vil jeg anbefale resten av bøkene om Jarle Klepp også. Den første boken, Mannen som elsket Yngve, er en fin oppvekstroman med den samme følelsesmessige berg- og dalbanen som kommer igjen de påfølgende bøkene i forskjellige situasjoner, deriblant i denne.

Flott at du allerede som fjortenåring liker disse bøkene, og velkommen i gjengen. Vet ikke om du har sett det, men Tore Renberg er her på bokelskere og har en imponerende leseliste for en litteraturinteressert ung mann :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla