Så jeg likte denne boken veldig godt og det er en veldig Mina-bok for å si det sånn. Selvom jeg til de grader følte at Wendy var en litt for mye "jeg-trenger-beskyttelse-av-en-kjekk-gutt-og-jeg-klarer-ingen-ting-selv" person, litt slik som Bella var da Edward dro fra henne i New Moon. Og andre ganger så jeg mange likheter til fra Vampire Academy serien og litt fra New Moon. Men det var mest på karakterene og hva som skjedde med de. Ellers var dette en bok som mange eventyrlystende vil like.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne leste jeg faktisk for et par måneder siden og jeg er helt enig med deg i at den minner om veldig mange andre ungdomsbøker. Handlingen er lagt opp på samme måte og den er skrevet med ett veldig enkelt språk (leste den på engelsk). Den oppskriften fungerer og jeg syntes det var en artig vri på identiteten deres, en jeg ikke har hørt om før.

Og jeg har på følelsen av at hun blir mer selvstendig og tryggere etterhvert som hun blir mer komfortabel med sin rolle i det hele, det håper jeg hverfall :-)

Serien er beregnet på ett yngre publikum enn jeg er, men jeg har ikke noe problemer med å lese denne og bli engasjert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hun ble jo mer selvstendig ettervert og jeg likte at hun dro hjem igjen til slutten av boken. Tingen er at jeg leser for mye bøker i samme katogorier, og derfor får kanskje noen bøker mer sammenlignbar stoff enn andre bøker. Men alt i alt var historien om en jente som er egentlig et troll en veldig fin snert på eventyr på troll.

Jeg tror egentlig ikke det har noe å si hvor gammel du er :-) Hvis du liker det du liker er det jo egentlig bare det som teller! Jeg tenker på meg selv som snart blir myndig og må liksom begynne å lese bøker for de i min aldersgruppe, men det skal jeg ikke hvis jeg ikke vil. Les det du liker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg Kristin LotheMads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride Lindseth